top of page

Om Amibotic

Under extraordinära omständigheter, växer ny teknologi fram som kan förändra och förbättra våra liv. När möjligheten till fysiska möten blev kraftigt begränsade under pandemin föddes vår vision: att möjliggöra för mänskliga möten på ett innovativt sätt. Nu lanseras Amibotic, ett nytänkande techföretag med målsättningen att öka kommunikation genom robotik.

Amibotic strävar efter att förbättra möten inom skola, vård, äldreomsorg och företag med telenärvaroroboten Ohmni så att du kan uppleva fysisk närvaro i digitala möten.

 

Vi vill kombinera teknologi med medmänsklighet, därmed ami, som härstammar från vänskap inom de latinska språken, och botic för robotics. 
Amibotics första robotar levererades till äldreboende och seniorer under julen 2020 för att öppna upp deras hem till nära och kära på ett säkert sätt. Anhöriga kan själv styra
Ohmni® och på så sätt fira högtider tillsammans med sina äldre. Vill du läsa mer om Ohmni? Klicka här.

Vår teknologi öppnar nu upp för nya möjligheter inom skolsektorn. Nu kan elever som inte fysiskt har möjlighet att närvara istället styra Ohmni® i klassrummet för att delta i undervisningen. 

Även vi inom företagsvärlden längtar efter att sträcka på benen och uppleva ett liv utanför distansarbetet i pyjamasbyxor. Istället kan vi styra en Ohmni® på kontoret för att sitta med på mötet, ta fika med kollegor eller presentera på en konferens. 

Nu tar vi ytterligare ett kliv i digitaliseringen, där endast fantasin sätter gränserna. Med Ohmni® kan vi kliva över fysiska trösklar och skapa nya möten mellan människor.

 

Nyheter från oss

Vill du lära dig mer om möjligheterna med Ohmni? Besök vår blogg för nyheter och uppdateringar!.
Är du redo att köpa din Ohmni robot? Klicka här för att komma till vår webbshop.
bottom of page