top of page

VÅRA PARTNERS

Ohmnilabs

Ohmni® är en revolutionerande robot för kommunikation. Med ett enda klick kan du befinna dig var som helst i världen. Tillsammans med dina nära & kära, eller med kollegor & kunder på kontoret. Den nya roboten från Ohmni är utrustad med en 13-megapixel-kamera som tillsammans med Ohmnis bildteknik ger dig en oöverträffad närvaro, med ultrabrett synfält med bibehållna visuella detaljer. Ohmni® designas och byggs i Silicon Valley, USA. Vill du läsa mer om Ohmni?  Här hittar du FAQ!

Loopeli

Loopeli har skapat världens enklaste app för videosamtal. Appens enkla funktioner gör att seniorer, personer med lättare funktionsvariationer och demens eller andra som befinner sig i digitalt utanförskap kan träffa sina nära och kära mycket oftare än tidigare. 
Loopeli kan kopplas upp på de flesta surfplattor, men genom samarbete med Amibotic kan nu ytterligare en dimension till digitala besök erbjudas; Möjligheten att röra sig fysiskt i rummet, trots att besökaren kanske befinner sig på andra sidan jordklotet. 
Med Amibotics Kommunikationsrobot kombineras videosamtalet med att besökaren rör sig fritt hemma hos den närstående, och till exempel kan vara med i matlagningen, hjälpa till att leta efter förlagda saker i hemmet, eller bara se på favoritprogrammet på TV tillsammans. 

bottom of page